fot. ola
Składniki:
3 płaty śledziowe (marynowane, bądź matiasy, do wyboru do koloru)
puszka groszku
szklaka pieczarek w zalewie
4 jajka ugotowane na twardo
garść koperku
kilka łyżek majonezu
sól, pieprz
Śledzie kroimy, wrzucamy do miski. Dodajemy groszek, pieczarki, pokrojone jajka, mieszamy z majonezem. Przyprawiamy solą, pieprzem, koperkiem.
3 płaty śledziowe (marynowane, bądź matiasy, do wyboru do koloru)
puszka groszku
szklaka pieczarek w zalewie
4 jajka ugotowane na twardo
garść koperku
kilka łyżek majonezu
sól, pieprz
Śledzie kroimy, wrzucamy do miski. Dodajemy groszek, pieczarki, pokrojone jajka, mieszamy z majonezem. Przyprawiamy solą, pieprzem, koperkiem.
Mmmm, przedstawia się interesująco. Poproszę dużą porcję! http://wlodarczyki.net/mopswkuchni/
OdpowiedzUsuń