fot. ola
Składniki:
0,5 kilo mięsa mielonego wieprzowego (najsmaczniejsze jest z łopatki)
1 jajko
garść tymianku
garść natki pietruszki
garść koperku
sól, pieprz
kilka łyżek bułki tartej
1 opakowanie sera pleśniowego typu camembert
olej do smażenia
Mieszamy mięso z jajkiem, ziołami, przyprawami. Dodajemy bułkę tartą. Formujemy kotlety, umieszczamy w środku kawałek sera. Smażymy na oleju.
0,5 kilo mięsa mielonego wieprzowego (najsmaczniejsze jest z łopatki)
1 jajko
garść tymianku
garść natki pietruszki
garść koperku
sól, pieprz
kilka łyżek bułki tartej
1 opakowanie sera pleśniowego typu camembert
olej do smażenia
Mieszamy mięso z jajkiem, ziołami, przyprawami. Dodajemy bułkę tartą. Formujemy kotlety, umieszczamy w środku kawałek sera. Smażymy na oleju.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz