fot. ola
Składniki:
2 garści makaronu (najlepiej rurki albo inne kolanka, gotujemy)
pół kalafiora (gotujemy i oddzielamy różyczki)
3-4 plastry szynki
3-4 ogórki konserwowe
puszka pieczarek (w zalewie lekko osolonej)
puszka kukurydzy
łyżka posiekanej pietruszki
kilka łyżek majonezu
sól, pieprz
Pokrojoną szynkę, ogórki, pieczarki wrzucamy do miski. Następnie dodajemy ostudzony makaron i kalafior. Przyprawiamy pietruszką, majonezem, szczyptą pieprzu i soli. Dokładnie mieszamy.
2 garści makaronu (najlepiej rurki albo inne kolanka, gotujemy)
pół kalafiora (gotujemy i oddzielamy różyczki)
3-4 plastry szynki
3-4 ogórki konserwowe
puszka pieczarek (w zalewie lekko osolonej)
puszka kukurydzy
łyżka posiekanej pietruszki
kilka łyżek majonezu
sól, pieprz
Pokrojoną szynkę, ogórki, pieczarki wrzucamy do miski. Następnie dodajemy ostudzony makaron i kalafior. Przyprawiamy pietruszką, majonezem, szczyptą pieprzu i soli. Dokładnie mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz